در 19 نوامبر روز جهانی توالت فرنگی را جشن می گیریم.
توالت فرنگی آرمیتاژ امر بهداشت را به یک اولویت توسعه جهانی تبدیل می کند.
در حالی که ممکن است ما توالت فرنگی ها را بدیهی بدانیم، میلیاردها نفر در جهان این کار را نمی کنند.
توالت فرنگی و همه چیزهایی که مرتبط هستند که به طور ساده بهداشت نامیده میشود.
نه تنها در زندگی روزمرهمان که زمانی را برای تسکین خود صرف میکنیم، بلکه برای توسعه پایدار و فراگیر ما نیز نقش مهمی ایفا میکند.
توالت فرنگی ها برای رشد سالم افراد بسیار مهم هستند، نه به ذکر کودکان.
بهداشت نیز همینطور است امکانات و خدمات برای دفع ایمن ادرار و مدفوع انسان شامل حفظ بهداشت از طریق خدماتی مانند جمع آوری زباله و دفع فاضلاب است.
هدف کلی بهداشت خوب فراهم کردن محیط زندگی سالم برای همه، حفاظت از منابع طبیعی مانند آبهای سطحی، آبهای زیرزمینی و خاک و ایجاد ایمنی، امنیت و منزلت برای افراد هنگام اجابت مزاج یا ادرار کردن است.
حقایق و ارقام مربوط به توالت فرنگی (یا بهداشت بهبودیافته) از برنامه بهداشت جهانی، سازمان بهداشت جهانی (WHO) و WaterAid، در میان دیگران، برای خود صحبت می کنند.
امروزه، 2.4 میلیارد نفر یا حدود یک سوم جمعیت جهان به سیستم های بهداشتی بهبود یافته دسترسی ندارند.
امکاناتی که به لحاظ بهداشتی فضولات انسان را از تماس انسانی جدا می کند و 1 میلیارد نفر هنوز اجابت مزاج باز انجام می دهند.
در سال 2012 WHO برآورد کرد که بازده اقتصادی جهانی در هزینه های بهداشتی 5.5 دلار برای هر دلار سرمایه گذاری شده است – تقریباً سه برابر بازده اقتصادی 2 دلاری هزینه آب.
اجابت مزاج باز (روشی که در آن افراد به جای استفاده از توالت فرنگی برای اجابت مزاج در مزارع، بوتهها، جنگلها، آبهای باز یا دیگر فضاهای باز بیرون میروند) یکی از دلایل اصلی مرگ ناشی از اسهال است.
تعداد مرگ و میر ناشی از اسهال حدود 6000 نفر در روز است که اکثراً کودکان خردسال هستند.
تنها در جنوب آسیا، 1 میلیارد نفر به سیستم بهداشتی بهبود یافته دسترسی ندارند و 675 میلیون نفر از هر منطقه دیگری در جهان اجابت مزاج باز انجام می دهند.
نیمی از موارد سوءتغذیه جهانی با اسهال مزمن ناشی از کمبود آب تمیز، بهداشت مناسب، و بهداشت خوب، از جمله شستن دست ها با صابون مرتبط است.
بر اساس هدف 2 از هدف توسعه پایدار شماره. 6 در مورد بهداشت، تا سال 2030 باید به دسترسی به بهداشت و بهداشت کافی و عادلانه برای همه دست یابیم و به اجابت مزاج باز پایان دهیم و به نیازهای زنان و دختران و کسانی که در موقعیت های آسیب پذیر هستند توجه ویژه ای داشته باشیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.