بادام سنگی در شیراز برای تولید انواع پرایمر صورت استفاده می شود

بادام سنگی در شیراز از جمله بادام های صادراتی برتر کشاورزی و بزرگترین آجیل درختی است .

این بادام بر اساس کل مناطق تولید و ارزش صادرات است.

در سال 2013، تولید بادام در کالیفرنیا تقریباً 1.81 میلیون تن بود. حدود 30 تا 40 درصد بادام برای مصارف داخلی و بقیه برای صادرات به فروش می رسد.

نگرانی عمده برای بادام خام، آلودگی احتمالی سالمونلا انتریتیدیس PT 30 است که بادام ها پس از تکان دادن مکانیکی به زمین می افتند.

پوسته بادام اولین نقطه آلوده کننده باکتری است و حذف پوسته می تواند 1.75-log CFU/g سالمونلا 2 را کاهش دهد.

اما منجر به آلودگی متقاطع در تاسیسات پوسته کن/پوسته و آلودگی مجدد سالمونلا انتریتیدیس PT 30 بر روی مغز بادام می شود.

شیوع سالمونلا انتریتیدیس PT 30 مرتبط با بادام خام به طور تصادفی در ایالات متحده آمریکا و کانادا در سال های 2000 تا 2001 و 20043 رخ داد.

وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) و هیئت بادام کالیفرنیا (ABC) دستور می دهند که تمام بادام های فروخته شده باید پاستوریزه شوند تا عوامل بیماری زا را در سطح قابل قبولی کاهش دهند.

گرمایش دی الکتریک، که شامل فرکانس رادیویی (RF) و مایکروویو (MW) است

برای کنترل پاتوژن در محصولات کشاورزی به دلیل گرمایش حجمی سریع و حفظ کیفیت پیشنهاد شده است 6،7،8،9،10. برای بادام پوسته، گرمایش RF به طور موثر برای پاستوریزه کردن سالمونلا PT 306،11،12 استفاده شده است.

با این حال، برای مغز بادام، اطلاعات کمی در مورد استفاده از انرژی RF و MW برای پاستوریزه کردن سالمونلا PT 30 وجود دارد.

در توسعه چنین تیمارهای پاستوریزاسیون، خواص دی الکتریک مغز بادام برای درک تعاملات محصول با انرژی الکترومغناطیسی ضروری است. عمق نفوذ موج الکترومغناطیسی در نمونه ها باید برای کاربردهای صنعتی تخمین زده شود.

مقاومت حرارتی پاتوژن ها در محیط مرطوب کمتر از محیط خشک است. به عنوان مثال، پس از افزایش فعالیت آبی از 0.601 به 0.946 در بادام، مقدار D68 درجه سانتی گراد سالمونلا PT 30 از 6.97 به 0.42 اینچ در دقیقه کاهش یافت.

بنابراین، برای کاهش مقاومت حرارتی سالمونلا PT 30، رطوبت مغز بادام باید قبل از حرارت دادن دی الکتریک افزایش یابد. بنابراین، خواص دی الکتریک مغز بادام تحت تأثیر رطوبت باید مورد بررسی قرار گیرد.

خواص دی الکتریک محصولات کشاورزی بر جذب و اتلاف انرژی الکترومغناطیسی زمانی که تحت حرارت RF یا MW قرار می‌گیرند تأثیر می‌گذارند و عموماً بر حسب گذردهی پیچیده نسبی، ε = ε’ − jε″ بیان می‌شوند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.