خوردن مربا هویج شانا روشی جالب برای بازگشت وزنهای کم شده

مربا هویج شانا یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید در بازار پیدا کنید.

هویج را می توان پر مصرف ترین سبزی در تهیه مربا دانست. بهترین مربای مارمالاد هویج باید از هویج آبدار و خوشمزه تهیه شود.

مربای مارمالاد هویج یکی از محصولاتی است که با استفاده از هویج درست می کنیم.

در واقع تهیه مربای هویج یکی از راه های نگهداری طولانی مدت این میوه است. مربای هویج معمولاً برای صبحانه و عصرانه استفاده می شود.

اکثر بچه ها عاشق مربای هویج هستند.

صبح جوانه های دارچین و میخک را بردارید. داخل هویج آب بریزید و جوز هندی را اضافه کنید.

حالا دوباره خوب مخلوط کنید و مربای هویج تند را روی حرارت ملایم به مدت 45-50 دقیقه بپزید.

کمی غذای زمستانی را خنک کنید، یک ربع ساعت کافی است، آن را در شیشه های استریل قرار دهید و آن را بچرخانید.

با نان تست صبحگاهی یا چای عصرانه، این مربا به سادگی غیر قابل مقایسه است!

اگرچه باید درک کنید که نگهداری چنین ظروفی بهتر است در زیرزمین هایی که در خیابان حفر شده اند انجام شود!

اگر قبلاً یک محصول ریشه هویج را منجمد، نمک زده، نگهداری کرده اید.

اما هنوز مقدار زیادی از آن وجود دارد و فقط نمی دانید با آن چه کاری انجام دهید، توصیه می کنیم مربای هویج تند و فوق العاده را برای زمستان بپزید.

و حتی اگر بدون برداشت باقی بمانید، ما همچنان به شما توصیه می کنیم حداقل چند شیشه از لذیذ اصلی تهیه کنید. به هر حال، دستور پخت پیچیده نیست.

من هرگز سعی نکردم مربای هویج درست کنم، زیرا مرباهایی که چشیده‌ام بسیار شیرین بودند و هیچ عطر و طعم خاصی نداشتند.

اما «مارمالاد کیک هویج» در Food & Wine من را مجذوب خود کرد. همانطور که در مقدمه دستور غذا آمده است.

این دستور غذا از «ظهور و درخشش مولی در نیواورلئان» نشأت می‌گیرد، جایی که مهمان‌داران در مورد کاسه ماست سرو شده با مارمالاد سروصدا می‌کنند.

من ایده اضافه کردن ادویه های گرم را دوست داشتم، اما تعداد میوه های دیگر پرتقال، سیب و به خصوص لیمو  را افزایش دادم که به زیبایی شیرینی تک بعدی هویج را تکمیل می کند.

همچنین، من میوه را بیش از حد فرآوری نکردم تا مربای بسیار نرمی به دست بیاورم، همانطور که دستور غذا نشان می دهد.

مربای هویج من تا حدودی ترش است و به محبوب ترین مارمالادهای مرکباتی من نزدیک تر است.

اما می‌توانید عسل یا شکر بیشتری اضافه کنید تا شیرین‌تر شود، زیرا احتمالاً اکثر مردم آن را ترجیح می‌دهند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.