مصرف ارده سفید باعث نرم شدن سفتی و تورم داخلی و خارجی می گردد.
کاهش دهنده کلسترول خون، حاوی اسیدهای چرب غیراشباع، منیزیم، مس، روی، کلسیم، فسفر، ویتامین های گروه B و E، تقویت استخوان و پوکی استخوان است.
افزایش باروری در انسان به ویژه مردان، کاهش فقر آهن در خون، درمان و پیشگیری بیماری های روانپزشکی، افزایش سوخت و سوخت و ساز بدن به کار می رود.
حاوی آنتی اکسیدان های ضروری برای بدن و پیشگیری از سرطان، جلوگیری از سردرد و حملات میگرنی است.
حلوا ارده یکی از خوشمزه ترین دسرهای محبوب در ایران است.
این دسر معمولا برای صبحانه سرو می شود.
مواد اصلی آن آرد، کنجد و شکر است.
در تهیه حلوا ارده می توانید به جای شکر از عسل یا شیره انگور استفاده کنید.
اگر می خواهید برای صبحانه خود چیز جدیدی از خاورمیانه امتحان کنید، این دستور را از دست ندهید.
ارده آرد دار از سرخ کردن آرد (مانند بلغور) در روغن، مخلوط کردن آن به شکل روکس و پختن آن با شربت شیرین درست میشود.
این نوع ارده معمولا با گندم بلغور، شکر یا عسل و کره یا روغن نباتی درست می شود.
کشمش، خرما، سایر میوه های خشک یا آجیل مانند بادام یا گردو اغلب به ارده سمولینا اضافه می شود.
ارده آرد برنج که از شیر تهیه می شود، معروف به پاتین ارده یک غذای لذیذ برمه ای است که از پاتین نشات می گیرد.
این نوع ارده از آسیاب کردن دانه های روغنی مانند کنجد یا تخمه آفتابگردان به شکل خمیر و سپس مخلوط کردن آنها با شربت شکر داغ پخته شده تا مرحله ترک سخت درست می شود.
حلوای آفتابگردان در کشور اتحاد جماهیر شوروی سابق و همچنین در بلغارستان، رومانی، صربستان و سایر کشورهای بالکان رایج است.
به جای کنجد از دانه های آفتابگردان بوداده آسیاب شده تهیه می شود. ممکن است شامل مواد دیگری مانند آجیل، پودر کاکائو یا وانیل باشد.
دیگر
ارده پیشمانیه (به ترکی) یا حلوای نخی نوعی شیرینی سنتی است که در کوجایلی ترکیه تهیه میشود.
و با عبور رشتههای نازک ارده از یک شیرینی سبک درست میشود. رشته ها عمدتاً از آرد گندم و شکر تشکیل شده اند، رشته ها به طور مداوم به شکل توپ در می آیند و سپس فشرده می شوند.
نتیجه ارده با قوام سبک، شبیه به آب نبات پنبه است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.