خوردن میان وعده قاووت چهل گیاه کرمان و مغزیجات یکی از خوشمزه ترین راه ها برای بهبود رژیم غذایی است.
در حالی که می دانید میوه ها قهرمان آبدار هستند که ویتامین C و مجموعه ای از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر را به ما می دهد، آیا می دانستید قاووت و مغزیجات چقدر قدرتمند است؟
ه قدری قدرتمند که یک مطالعه نشان داد کسانی که روزانه یک مشت قاووت و مغزیجات می خورند احتمالاً نسبت به کسانی که این کار را نمی کنند بیشتر عمر می کنند!
اگر این کافی نیست که شما را به ریختن میوه و قاووت و مغزیجات بیشتر در جعبه ناهارتان ببرد، راهنمای ما را بخوانید که تاریخچه میوهها و آجیلهای خشک، فواید سلامتی و آب و هوای بهینه رشد آنها را پوشش میدهد.
میوه های خشک بخش مهمی از برخی از محبوب ترین محصولات ما در J.C.’s Quality Foods هستند.
مخلوط میوه و قاووت و مغزیجات در حالی که خانواده های بیشتری در سراسر استرالیا مزایای محصولات محلی را مشاهده می کنند، ایده مصرف میان وعده میوه های خشک ایده جدیدی نیست.
در واقع، فرآیند خشک کردن میوه قرنها یا حتی بیشتر از آن وجود داشته است.
هدف این بود که به حفظ میوه کمک کند، زیرا میوه های خشک ماندگاری بیشتری دارند و زمانی که میوه های تازه کمبود داشتند، به راحتی می توان آن ها را در اختیار داشت.
قاووت و مغزیجات و میوههای خشک به انجیل برمیگردد که در آن انجیر و کشمش ذکر شده است. از آن زمان، راه خود را در سراسر غرب باز کرده است، جایی که کشت انگور در اواسط دهه 1800 به کالیفرنیا معرفی شد.
اولین کشت کشمش کالیفرنیایی انجام شد. محصولی که در نهایت به یکی از اجزای اصلی منطقه تبدیل شد.
در حال حاضر، کشمش در سراسر جهان، همراه با خرما، انجیر، سیب خشک، زردآلو، انواع توت ها و غیره لذت می برد!
محققان اسرائیلی دریافتند که اجداد ما از ۷۸۰۰۰۰ سال پیش قاووت و مغزیجات میخوردند! بادام، پسته، بلوط و شاه بلوط آبی بخش عمده ای از رژیم غذایی ما را در آن زمان تشکیل می دادند.
قبل از اختراع ابزار مناسب، مردم (عمدتاً بومیان آمریکا) آجیل را به سنگها میکوبیدند تا باز شوند و به چیزهای خوب داخل آن برسند.
پر کردن میوه و قاووت و مغزیجات آسان است زیرا این لقمه های کوچک خوشمزه را می توان در هر مکان و در هر زمان خورد.
در طول روز یک کیف دم دست داشته باشید و هر زمان که شکمتان غر میزند از یک مهمانی سالم لذت ببرید.
این محصولات به تنهایی عالی هستند و همچنین می توان آنها را به تخته های پنیر اضافه کرد که نیاز به کمی ترد اضافی دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.