لوبیا چیتی دست چین از خانواده حبوبات لوبیاهای خشک بیضی شکل و لکهدار هستند.
لوبیا چیتی یکی از بهترین منابع بسیاری از ویتامین های B کمپلکس مانند فولات، تیامین، پیریدوکسین، اسید پانتوتنیک، ریبوفلاوین و نیاسین است.
پینتوس در میان لوبیاهای خشک مصرفی در بخشهای جنوبی ایالات متحده، جایی که جمعیت بزرگ مکزیکی در آن حضور دارند، بسیار محبوب است.
لوبیا چیتی یک درختچه چوبی دولپه ای یکساله است.
برای شکوفا شدن به خاک شنی با زهکشی خوب، حاصلخیز و غنی نیاز دارد.
گلهای سفید پس از حدود 60 روز پس از کاشت گیاهچه ظاهر میشوند و به غلافهای استوانهای بلند متشکل از 4 تا 8 دانه متوسط، بیضی شکل، کمی مسطح به رنگ صورتی مایل به قزلآلا با لکههای پراکنده و زنگزده روی سطح تبدیل میشوند.
ظاهر خالدار آنها در طول پخت و پز از بین می رود و لوبیاهای آب پز طعم لطیف و بافت خامه ای پیدا می کنند.
لوبیا چیتی یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی جایگزین است 100 گرم لوبیا چیتی حاوی 347 کالری و 21.47 گرم یا 38 درصد از مقادیر توصیه شده روزانه پروتئین است.
لوبیاها منابع متوسط ایزوفلاون های آنتی اکسیدانی هستند.
مجموع ایزوفلاون ها 0.18 میلی گرم در هر 100 گرم لوبیا است. دایدزین و جنیستئین به ترتیب در سطوح 01/0 و 17/0 میلی گرم. ایزوفلاون ها سرطان های بعد از یائسگی و پوکی استخوان را کاهش می دهند.
مانند سایر حبوبات، پینتوس فریژول نیز حاوی مقادیر کافی فیبر رژیمی است.
فیبر غذایی نشان داده است که با کاهش بازجذب اسیدهای صفراوی متصل شونده به کلسترول در روده بزرگ، سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.
فریول پینتوس منابع پروتئینی بدون گلوتن است و به همین دلیل، آنها جایگزین های غذایی بدون گلوتن را در بیماران مبتلا به آلرژی به گلوتن و بیماری سلیاک ترجیح می دهند.
بیشتر این ویتامین ها به عنوان عوامل کمکی برای آنزیم های موجود در متابولیسم کربوهیدرات، پروتئین و چربی عمل می کنند.
لوبیا چیتی مقادیر شگفت انگیزی از فولات را در خود جای می دهد.
525 میکروگرم یا 94 درصد مقادیر روزانه. فولات، همراه با ویتامین B-12، یکی از عوامل کمکی ضروری برای سنتز DNA و تقسیم سلولی است.
فولات کافی در رژیم غذایی در دوران بارداری و در دوران بارداری ممکن است به جلوگیری از نقص لوله عصبی در نوزادان کمک کند.
لوبیا چیتی حاوی مقادیر بسیار خوبی از مواد معدنی است 100 گرم لوبیا خشک حاوی مس 99، آهن 63، منگنز 50، فسفر 58، سلنیوم 51، کلسیم 13 درصد و روی 21 درصد است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.