آجیل به عنوان یک منبع مرتبط از اجزای فعال بیولوژیکی در نظر گرفته می شود که عمدتاً به دلیل نسبت زیادی از اسیدهای چرب غیراشباع و ضروری و همچنین پسته خشک خام اجزای فنلی است.
در واقع در ژوئیه 2003، ادعای سلامتی: «شواهد علمی نشان می دهد، اما ثابت نمی کند که خوردن 1.5 اونس (42.5 گرم) در روز از اکثر مغزها مانند پسته به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چربی اشباع شده ممکن است. کاهش خطر بیماری قلبی با خوردن پسته اکبری یزد » توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شد.

از آن زمان مطالعات بیشتری برای تعیین تأثیر مصرف مکرر آجیل بر سلامت ما انجام شده است.
در میان آنها، مطالعه PREDIMED یکی از با ارزش ترین مداخلات است که تأثیر رژیم غذایی مدیترانه ای همراه با 30 گرم آجیل یا روغن زیتون را در 7447 شرکت کننده در معرض خطر بالای بیماری قلبی عروقی (CVD) در مقایسه با رژیم غذایی پسته احمد آقایی خام کنترل نتایج نشان داد که رژیم غذایی مدیترانهای که شامل مصرف روزانه آجیل میشد.
خطر ابتلا به انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی یا مرگ ناشی از علل قلبی عروقی را کاهش داد.
بنابراین بهبود کنترل قند خون، سطوح چربی، فشار خون، نشانگرهای زیستی چاقی و عملکرد اندوتلیال، از جمله می تواند خطر ابتلا به CVD را به حداقل برساند.
در واقع در یک بررسی اجمالی اخیر مزایای سلامتی آجیل و پسته فندقی در مورد مدیریت شرایط متابولیک، مانند چاقی و دیابت نوع 2 (T2DM)، که ارتباط نزدیکی با CVD دارد، به طور گسترده ثابت شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.