غذاهای پر قند وسوسه انگیز هستند، اما بیماری های مختلف سبک زندگی را نیز با خود به همراه دارند. انتخاب مواد غذایی با حداقل فرآوری شده از لیست گسترده غذاهای خوش طعم کشمش سبز تیزابی است.
آیا شما یک دندان شیرین دارید و هنوز هم می خواهید سالم باشید؟ نگران نباشید،کشمش سبز پلویی ما اینجاست!
کشمش که به عنوان انگور خشک نیز شناخته می شود، ایده آل است. آنها هیچ گونه مواد نگهدارنده اضافه ای ندارند و حداقل فرآوری شده اند. با این حال، محتوای کالری و قند بالای آنها یک نقطه ضعف است.
کشمش چیست؟
کشمش انگور تخمیر شده است. رنگ قرمز مایل به قهوه ای هویت آنها است، اما آنها در رنگ طلایی نیز موجود هستند.
کشمش های سنتی معمولاً بدون مواد نگهدارنده اضافه شده در آفتاب خشک می شوند. رنگ قهوه ای میوه به دلیل فرآیند خشک شدن در هوا است.
کشمش طلایی در دستگاه آبگیری خشک میشود و دارای دی اکسید گوگرد به عنوان ماده نگهدارنده است که به آن سایه طلایی میدهد.
هر دو نوع انگور از یک نوع انگور تهیه می شوند و سالم هستند. با وجود اندازه کوچک کشمش سبز یک ماده غذایی مغذی است.
کشمش معمولی به طور کلی به عنوان کشمش سیاه شناخته می شود و رایج ترین نوع انگور خشک است.
به طور معمول از انگور تامپسون بدون هسته که به مدت سه هفته روی کاغذ خشک شده است تهیه می شود. همچنین می توان آن را از انگور با هر رنگ پوستی تهیه کرد.
کشمش در طی فرآیند خشک شدن قهوه ای تا سیاه می شود.کشمش سبز قلمی بافت شیرین و چسبناکی دارند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.