عواملی که بر کیفیت سیب تاثیر گذار است

در مواجهه با تولید بیش از حد سیب در بازارهای جهانی، کیفیت میوه به موضوع اصلی برای افزایش مصرف سیب و در نتیجه افزایش سود برای تولیدکنندگان سیب قرمز تبدیل شده است.
بسیاری از عوامل تکنولوژیکی، بیولوژیکی و محیطی بر کیفیت میوه سیب تأثیر می گذارد. مطالعات قبلی ما تأثیر قابل توجهی از پایه، فواصل کاشت، مدیریت تاج درخت و کنترل رشد درخت، کوددهی، مدیریت بار محصول سیب درختی سبز مکان باغ را نشان داد و غیره.
بر روی پارامترهای کیفی میوه خارجی و داخلی بیشتر این شیوه‌ها را می‌توان به بهبود شرایط نور و افزایش رهگیری نور در باغ‌های مدرن نسبت داد.
نور عامل ضروری برای دستیابی به کیفیت مناسب میوه و عملکرد بالا است. رابینسون و همکاران با هدف بالاترین بهره وری باغ پیشنهاد کرد که رهگیری نور باید به 70 75٪ برسد.
سطوح مشابهی توسط سایر محققان به منظور حفظ بازده سیب محلی بالا و سالانه گزارش شده است.
رهگیری نور بالاتر را می توان با سیستم های کاشت با تراکم بالا به دست آورد سیستم‌های مدرن باغ‌های سیب نه تنها باید عملکرد بالا بلکه همگنی کیفیت داخلی و خارجی میوه و پارامترهای بلوغ میوه سیب درختی زرد را تضمین کنند.
با این حال زمانی که باغات به سن باروری می‌رسند تغییراتی در این پارامترها رخ می‌دهد و بیشتر مربوط به توزیع ناهموار نور در یک تاج درخت است.
سیب ها در موقعیت های مختلف سایه بان در معرض سطوح مختلف تابش قرار می گیرند. این تفاوت‌ها محیط‌های متفاوتی را برای رشد میوه ایجاد می‌کنند و به ظاهر میوه‌ها و کیفیت‌های درونی متفاوت منجر می‌شوند.
  • منابع:
    1. Apple Fruit Growth and Quality Depend on the Position in Tree Canopy
  • تبلیغات: 
    1. مبلغ عیدی کارگران و بازنشستگان در سال جدید اعلام شد.
    2. استفاده شکارچیان از کابل برای شکار حیوانات
    3. ساخت اولین موشک با استفاده از لوله پلاستیکی
    4. راز های جالبی در مورد روغن کنجد آشکار شد!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.